MINISTRY OF FUN

Už přes 15 let provozujeme legendární kluby Ministry of Fun v Banské Bystrici a Zvolenu. Pokud jsi správný party animal, určitě jsi je zažil na vlastní kůži nebo o nich aspoň slyšel. Paří u nás nejen lidé z okolních míst, ale i ze sousedních zemí. Za ta léta to tady odpálili světoví DJs jako Hardwell, Paul van Dyk, Nervo, Don Diablo, W&W, Above & Beyond, Markus Schulz, R3hab, Fedde Le Grand, Laidback Luke a mnozí další.

Naše firma Ministry Rental Service zároveň už více než 20 let poskytuje profesionální ozvučení, osvětlení a lasery na světové úrovni. Zabezpečujeme nadupané festivaly jako Transmission a Magnetic Festival v Praze, Sziget v Maďarsku, Ultra Europe v Chorvatsku, ale také Transmission v Bangkoku a v Melbourne. Kompletně technicky zajišťujeme také různé galavečery jako Miss Slovensko, Fotbalista roka, Folklórny festival Východná, Medzinárodné letecké dni SIAF a mnoho jiných.

Noční klub v Praze jsme chtěli otevřít už dlouho. Najít ale vhodný prostor na správné adrese byla obrovská výzva. Proto jsme se připojili k probíhajícímu projektu Medusa Group, spojili naše síly a dlouholeté zkušenosti. Tak vznikl Epic. A jak se říká, zbytek je už dávná historie. Více detailů o nás checkuj na webu.