Kdo jsme - O Medusa Group

Pokud jste už někdy navštívili slovenské bratry a sestry, je dost možné, že jste jedli v některé z našich restaurací nebo pařili v našich klubech. Máme jich totiž už přes 45. Ale pojďme pěkně popořádku.

Na začátku bylo nadšení, nové nápady a chuť přinést nepoznané. Na tuto ne zrovna lehkou cestu jsme se dali v roce 2003, když jsme v historickém centru Bratislavy otevřeli první provozovnu, Medusu. Ta tehdy přinesla nový pohled na gastronomii. Přes den moderní restaurace, v noci taneční bar, kde to žije do rána. Začátek nebyl zrovna easy, ale Medusa se stala oblíbeným a vyhledávaným místem. Právě tento úspěch nás motivoval a inspiroval, abychom po dvou letech přinesli další zajímavý koncept, Primi. To úspěšně funguje už více než deset let a má tři pobočky v Bratislavě, jednu v Košicích a jednu také ve Vídni. Léta postupně plynula a s nimi přicházely nové restaurace a provozovny. Hviezdne Rio a jeho fantastické (nejen) lava stone steaky, živelný rockový noční bar Barrock, elegantní noční bar Le Club, italské restaurace Kubu, legendární klub Trafo, moderní kantýny Presto, zdravá a svěží restaurace Mercado či pivárny Klubovňa, kterých máme ve třech městech dohromady už sedm.

Zpočátku jsme se orientovali na rodnou Bratislavu, jelikož tu známe nejlépe a jen tak se tady neztratíme. ☺ Velikou věcí pro naši společnost proto bylo otevření Medusa Restaurant & Club ve Vídni v roce 2012. Úžasná mezinárodní fusion kuchyně, lounge s těmi nejlepšími koktejly a noční klub. Vše na jednom místě. O tři roky později do jeho sousedství přibyla také restaurace Primi.

Do Prahy jsme přišli v roce 2014 s kantýnami Presto. Hned rok nato jsme se pořádně rozšoupli a v jeho průběhu otevřeli 12 nových podniků ve třech zemích! Do portfolia nám přibyla například bratislavská pobočka světoznámé franšízy wagamama nebo italská tratorie La Pala.

Při tolika provozovnách jsme si řekli, že by bylo fajn naše věrné zákazníky něčím odměnit. A tak jsme začátkem roku 2013 na Slovensku spustili věrnostní systém MedusaCard, který má už přes 115 000 členů. Máme také vlastní eventovou divizi a momentálně u nás pracuje více než 1 400 lidí. Více o Medusa Group se dočtete zde.